wenza.blogg.se - Jag är en svensk modemedveten kille som bara älskar mode. I min blogg kommer jag berätta om mina outfits och kommer även bjuda på några coola kombinationer som man ofta inte kan se i Sverige.

wenza.blogg.se

Jag är en svensk modemedveten kille som bara älskar mode. I min blogg kommer jag berätta om mina outfits och kommer även bjuda på några coola kombinationer som man ofta inte kan se i Sverige.

WORKOUT

Publicerad 2013-06-29 12:20:28 i Allmänt,

Tja tja bloggen 
 
Igår va jag iväg och shoppa, ååå så mycket folk asså!!! Men shit vad jag tjänade pengar. Köpte ett par nya shoes, jag bara älskar shoes, har typ 2st. Jag ska visa er min latest inköp imorgon! Ni kommer älska dom! 
 
Idag är det helg, jag bara älskar helgen. Men kan man börja den bättre än med sin egna PT!!! Gaaaahhh älskar min PT, han gör mig så snygg!! Idag var det fokus på stussen.........
 
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Yesterday I was off to go shopping, AAA so many people asså! But shit what I was earning money. Bought a new pair of shoes, I just love shoes, have type 2 pieces. I'll show you my latest purchase tomorrow! You will love them!

Today is the weekend, I just love the weekends. Can you start it better than with my own PT! Gaaaahhh love my PT, he makes me so hot! Today was the focus on the hips............

 
 
Min träningsoutfit - NIKE STYLE DELUX!! Denna outfit har jag på mig när jag och min underbara PT kör övningar... 
 
 
Huksittande som bara får min rumpa att bli så jäkla tight..... Jag bara älskar att få min rumpa så tight. I hörlurarna pumpar jag massa backstreet boys - as long as you love me, favvo band (längtar tills jag ska se dom live igen) !! 
 
 
Ryggövningar - Min PT säger att dessa övningar är bra
 
 
"KNIP STUSSAN" Skriker min PT. Jag bara älskar när min PT kör med mig.... :)
 
 
Här jobbar jag för att få bort mina kärlekshantag på sidorna.. jag bara älskar denna övningen! 
 
 
RESULTATET: SÅ JÄVLA TIGHT DOSA!! Min stussa är allt min älsklingsdel på kroppen! Så jävla vacker... 
 
 
Självklart måste jag fylla på med min proteindrink innan jag hoppar in i duschen! DAMN vilket hårt pass. 
STORT TACK TILL MIN PT! 


Älskar ni läsare också att träna?
 

SÅ MÅNGA TANKAR

Publicerad 2013-06-27 18:20:00 i Allmänt,

Hej Bloggen. 

Har saknat er läsare så grymt mycket!! Jag bara älskar er så mycket! GAAHHHH!!
Igår hade jag 140 st unika läsare !! HELT SJUUUUUUUKT.. LÖVE TO YOU ALL. 

Eftersom min blogg expanderas och jag får fler och fler läsare från alla världens hörn så måste jag ju bara utveckla bloggen lixom. Så nu kommer jag också köra min blogg på engelska. 

Igår fick jag en djup tanke om livet. Tänk om jorden bara skulle gå under idag lixom, varför ska vi då gå runt och göra saker som vi inte vill? Nä, jag skulle vilja rekommendera er något som jag alltid säger & som jag vet att mina vänner alltid förknippar mig med  & det är "Fånga dagen" eller "Carpe diem" som det heter på tyska. Shit ibland blir jag bara så djup när jag spinner vidare på allt. Men uttrycket Fånga dagen det är precis så som jag är. Så gå ut i idag och gör det ni verkligen vill, strunta i allt annat, bara gör det! Jag ska göra det i alla fall, ikväll ska min flickvän ut och äta och då ska jag passa på att se mitt favoritprogram "Sommar med Ernst" och lära mig allt som han kan! Jag bara älskar Sommar med Ernst. 
 
Vilket program är älskar ni läsare?
 
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Yesterday I had a deep thought about life. What if the Earth would just go in today lixom, why should we go around and do things we do not want? No, I would like to recommend you something that I always say that and I know my friends always associate me with & it's "Catch the day" or "Carpe diem" as it is called in German. Shit sometimes I just so deep when I spin on everything. However, the expression Catch the day it's just the way I am. So go out today and do what you really want, ignore everything else, just do it! I'll do it anyway, tonight my girlfriend are out to eat and then I like to see my favorite "Summer with Ernst" and learn all that he can! I just love summer with Ernst.

What program do you readers love?

 
 
 
 
 
 
 

PRODUCTS FOR LIFE

Publicerad 2013-06-26 12:10:00 i Allmänt,

Hej bloggisen. 

Tack för ert stöd till min nystartade blogg. Jag hoppas ni kommer att följa mig i en lång tid framöver. Jag skulle uppskatta om ni tog er tiden att sprida mina inlägg till nära och kära via facebook. Det hade uppskattats väldigt mycket. Här kommer dagens post. 
 
Varje morgon använder jag massor av products som jag bara älskar! Eftersom det har varit mycket snack i media senaste tiden om "bad products" så har jag valt att ta fram mina egna små bebisar som jag använder varje dag. 
 

Pro Sport - har vitamin 85 och är grymt refreshing för huden. Jag vet att jag har skrivit om min Family Fresh sedan tidigare, men där vill jag klargöra att det har jag till håret. Jag bara älskar denna tvålen
 
 
Rexona - for women. Ibland behöver jag mer effekt för svettningen än för själva lukten. Då passar 48h rexona women perfekt! Jag bara älskar när jag inte går svettig! 
 

Acqua di GIO Armani - Min absoluta favorit perfym, jag bara älskar den! Funkar till allt.... 
 
 
Rapsodine - Ibland kan jag bli lite väl svettig, då använder jag som rexona, men tar jag för mycket rexona så blir jag snustorr och då behöver jag fukta till den igen. Då använder jag Rapsodine & jag bara älskar den! 
 
 
Vilka produkter älskar ni läsare?

Making my hair

Publicerad 2013-06-25 12:30:00 i Allmänt,

Tja tja bloggen! 

Riktigt kul att så många har kollat in min fantastiska modeblogg och tack alla älskade läsare för er härliga feedback. Igår hade jag en helt underbar dag på stan där jag gick o shoppade en massa nya kläder, jag bara älskar det!!! Bla köpte jag en sjukt schysst Tisha på dressman som ni kommer få se senare i veckan! :)

På kvällen drack jag lite champe (champange för er som inte kan alla awesome förkortningar) för att fira lite av mitt nya köp. Jag avslutade kvällen med att tända lite ljus och bara ha det allmänt bra.... Jag bara älskar det.

Jag har fått massor med frågor om mitt hår. Här är några utvalda: 
"åhhh Wenza hur får du ditt hår så fint..." - Kenta
"Kan inte du Wenza berätta lite mer hur du får ditt hår så fylligt.."  -Albin
" Jag har försökt i fler år nu, men kan inte få samma fyllighet som dig, hur gör du?" - Ulf

Eftersom det är så stor efterfråga på hur jag gör mitt fantastiskt fylliga hår, så kommer här en liten ihopklippt video om det. Tänk på att det är väldigt viktigt att ni läsare också gör lika snabba ryck när ni fönar håret, det är det som gör att det blir så bra grund i frisyren innan ni lägger i vax. 

 
 

Surf it up

Publicerad 2013-06-24 08:17:12 i Allmänt,

Tjena bloggen.
Jag har saknat er... Har varit för bakis nu efter midsommar o har inte orkat uppdatera. Hoppas ni förlåter mig:S?

Dagens outfit kommer bli den grymma surf-looken. Ett par dressman-shorts(199kr) & en skrikande grön surf T-shirt från Ullared (99kr).

Nu rockar vi.
Hade ni läsare en bra midsommar?

Glad midsommar !!

Publicerad 2013-06-21 15:04:58 i Allmänt,

Idag är det midsommar och det firas med god mat & dryck hos goa vänner.

Idag har jag valt en mer sommrig look nu när det är midsommar o allt. Skjortan har jag köpt i nåt köpcenter på Bali (200kr) byxor är från outleten i Höganäs (150kr) sen klockan är en Calvin Klein kopia från Malaysia (50kr) & tandborsten är från Apoteket (5spänn) . Totalt 405kr för en sån här snygg look! Otroligt!

Vilket plagg hade ni läsare helst velat ha?

My first post...

Publicerad 2013-06-20 14:40:00 i Allmänt,

Hallå bloggen!

Här är jag i dagens outfit. Tröja, Åhlens, några schyssta jensshorts från Sydafrika, och glassen är från ICA. Min outfit är en totalkostnad på 279kr. 
 


Vad tycker ni läsare?
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela