wenza.blogg.se - Jag är en svensk modemedveten kille som bara älskar mode. I min blogg kommer jag berätta om mina outfits och kommer även bjuda på några coola kombinationer som man ofta inte kan se i Sverige.

wenza.blogg.se

Jag är en svensk modemedveten kille som bara älskar mode. I min blogg kommer jag berätta om mina outfits och kommer även bjuda på några coola kombinationer som man ofta inte kan se i Sverige.

5 THINGS YOU MAY NOT KNOW ABOUT ME

Publicerad 2013-07-10 18:30:00 i Allmänt,

Tja tja bloggen

Sprid gärna min blogg vidare till vänner och bekanta genom att dela min hemsida (www.wenza.blogg.se) på Facebook. Ni kan också följa mig på Facebook.

Hoppas allt är bra med alla er awesomea läsare. Igår fixade jag ju lite med lägenheten med fina möbler. Gahhh älskar våra nya möbler.  Det har varit många av er läsare som skickar mail till mig och frågar om vem jag är. Så jag tänkte "varför inte köra en lite things about me" shit jag bara är så påhittig ibland. Jag bara älskar när det ploppar upp ideer i huvudet.  

5 saker ni inte visste om mig när jag var liten! 

  • När jag var väldigt liten (ca 5-7 år) så spelade min syster på leksakstrummor samtidigt som pappa och jag snackade skit i köket. När hon var klar så jublade både jag och min pappa, o pappa busvisslade & klappade så himla mycket. Senare samma dag satte jag mig och spelade, men ingen klappade. Jag blev ledsen. 
  • När jag var på semester med min familj så fick jag något virus så att det sprutade ut ur båda hållen. Pappa fick städa, inte så nöjd.  
  • När jag var väldigt liten så vaknade jag mitt i natten och var jättekissig. Så gick jag in till mina föräldrar och min mamma som alltid pratar i sömnen svarade på min fråga att jag var kissig. "Gå och ställ dig vid buskarna där" Så jag gjorde som mamma sa och gick till ormbusken som dom hade i sitt sovrum och kissade. Pappa blev ganska snopen, för han vaknade. Pappa fick städa, inte så nöjd.

  • När jag var liten & min syster hade besök, så hörde jag att syster yster kom uppspringandes från trappan, snabbt sprang jag fram och fes henne i huvudet. Då märker jag att det var hennes kompis som sprang upp. Jag skämdes.

  • Jag har en dold talang i att rappa... 
Skit asså, ni vet så mycket om mig nu så jag bara älskar er att ha er som vänner. GAHH.  

Vad har ni läsare gjort som är lite pinsamt? 

Dagens outfit / Todays outfit

Publicerad 2013-07-10 08:17:46 i Allmänt,

Tja tja bloggen.

Jag blev så shoppsugen igår så jag o polarna stack en runda på stan. Jag bara älskar mina polare. Här har ni mins senaste inköp . Shortsen från pressbyrån & skjortan har jag faktiskt köpt av en vän. Han hade den igår när vi shoppade, åååå så snygg den va, så klart jag köpte den av honom.

Notera också att jag fått inspiration av Ernst.K . Jag ska nämligen gå barfota idag! Jag bara älskar att gå barfota. GAAHHH

Ikväll kommer jag lägga ut "5 things you didnt know about me" så kika in en runda då också!

tja tja

ROSA INREDNING / PINK FURNISHINGS

Publicerad 2013-07-09 17:36:48 i Allmänt,

Tja tja bloggen
 
ååå shit alltså, har haft så mycket i mitt huvud på senaste så har inte hunnit uppdatera bloggen. FÖRLÅT / SORRY! 
 
Tack läsare till era härliga feedbacks med samtal & mails. Jag bara älskar er så mycket, vet inte om jag skulle kunna ha ett liv utanför mitt bloggande, shit asså! bara tanken är skrämmande... 
 
Hela veckan har jag fått samtal & mail om jag inte kan skicka lite tips på inredning i hemmet. Så jag var faktiskt ute på en shoppingtur i veckan o köpte massor med uuuuunderbara möbler/furnitures... GAAHHH Jag bara älskar möbler & inredning. Kan vara något av det bästa jag vet! 
 
Som ni vet är det SOMMAR, älskar man sommaren eller? ee jaaa..  o vilken färg passar bäst till sommar? jo , ROSA/PINK... eller ja det passar ju till vinter höst och spring också ! åååå jag vill köpa nåt rosa-plagg idag.. ska ut shoppa med polarna idag. 
 
Lite tips från mitt egna hem:
Sminklåda som jag bara proppar med mina fuktkrämer & rexona.. varje dag använder jag denna beauty... Flickvännen vill måla den i vitt, men ÖVER MIN DÖDA KROPP säger jag! Ibland måste man stå på sig asså..
 
Soffa, Köpte jag på Clas Ohlson i fredas, shit va bra den är.. undertill (som man inte ser på bilden) kan man gömma tidningar... Där har jag lagt Ikea-katalogen, King, se & hör.. men vill inte att sambon vet de, då får jag aldrig läsa i fred, SO NO MORE COMMENTS ON THAT...
 
 
 
Byrå, Detta schyssta bord har jag satt i vårt arbetsrum. Kan man bli mer inspererad än att sitta vid detta eller? SHIT ALLTSÅ , blir helt till mig över att bara skriva om det... 
 
Sängen, Detta är något jag verkligen rekommenderar. Shit om ni har sambo eller så, så kan det vara läge att börja era övertalningar redan nu. Men shit så nöjda vi är idag. Fattar inte hur vi kunde sova innan... KÖP KÖP !
 
Vill ni ha massor med helt seriösa & schyssta tips på inredning? Kolla då in OLA GIERTZ. Där har ni riktigt grymma saker för era hem. Ni kommer direkt till hemsidan genom att klicka på hans namn.
 
 
Vilken är din bästa sommarfärg?

DAGENS OUTFIT

Publicerad 2013-07-04 08:23:06 i Allmänt,

Tja tja bloggen.

Här är dagens fräscha outfit. Tröjan är Yohios som han slängde ut efter Skansen igår. Byxorna hittade jag på busstationen.

Vilket är ditt favorit plagg?

Ha en bra dag alla läsare

ALLSÅNG / SING-ALONG

Publicerad 2013-07-03 18:00:00 i Allmänt,

Tja tja bloggen. 
 
Följ varje steg på min Facebooksida .

Igår var en helt uuuuuuuunderbar dag. <3 

Igår var jag och min flickvän i Stockholm!!!! FATTA LIXOM, HUFUDSTADEN!! Vi fick gratis tickets till Allsång på skansen! JAG BARA ÄLSKAR ALLSÅNG!
 
Helt sjukt alltså, jag var inne på Coop i måndags och köpte ett kexchocklad och han som jobbade i kassan kände igen mig från bloggischen. (Tack leffe!! ) Så han frågade om jag inte kunde skriva Coop och länka det på min blogg, vilket jag gör nu... o så skulle jag få 2 biljetter/tickets till Allsång på skansen. Jag bara "guuud va härligt" "lätt jag gör". 

Så igår var jag i Stockholm, jag bara älskar Stockholm och såg min favvis Måns ZELMERLÖW... shit asså vad han är bra & YOHIO då, den grymma/awesommaste människan jag sett asså, han är ju bara för jäkla bra asså. Dom kläderna måste jag bara fixa, shit va han kan klä sig alltså... 

Kan tänka mig att många av er läsare blev rätt chockade att se mig på första raden igår ;). För er som missade programmet kan ni se video från kvällen nedan. Jag kommer in i bild ca 1.40 minuter in i filmen :) ÅÅÅÅ SÅ JÄVLA FRÄCKT ATT VARA MED I TV ASSÅ.-.... Jag saknar redan Stockholm!! 
 
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 

Tja tja blog.

Yesterday was a completely uuuuuuuunderbar  day. <3

Follow me on Facebook

Yesterday was my girlfriend and I got free tickets to Sing-along at Skansen! I JUST LOVE SING-ALONG!
 
Totally sick then, I was inside the Coop on Monday and bought a kexchocklad and he knew me from bloggischen. So he asked if I could write coop and link it on my blog o I would get 2 tickets / tickets to Sing-along at Skansen. I just "my goooood huh Beautiful" "light, I do."

So yesterday I was in Stockholm, I just love Stockholm and so my favvis Måns Zelmerlöw ... shit asså what he is good at his job & YOHIO then, the man is just too damn good then. They clothes I have to just fix, shit eh he can dress that is ...

Can imagine that many of you readers were correct shocked to see me in the front row yesterday;). For those who missed the program you can see video from the evening below. I come into the picture about 1:40 minutes into the movie :) YYYY SO FUCKING INSOLENTLY TO BE WITH IN TV Assa. - .... I already miss Stockholm!!

 
 

KALAS/PARTY

Publicerad 2013-07-01 17:50:00 i Allmänt,

Tja tja bloggen. 

Jag har saknat er så mycket... gaaahhh, men igår var jag iväg hela dagen och hann inte uppdatera, Sorry! 

Igår var jag hos min underbara siss (syster), Hon bara är så gryyym! Hon hade bakat dom mest awesomaste kakorna & jag bara älskar kakor/cookies. Det var nämligen hennes birthday, alla sjöng för henne och hon var så lycklig, jag bara älskar att se henne sådär lycklig/Happy. 
 
Som vanligt älskar jag när ni läsare bara sprider mej på fejjan, all kärlek till er. LÖVE YOU <3
Gilla min sida på facebook; www.facebook.com/WenzaBlogg så kommer ni bli uppdaterade varje gång nytt inlägg kommer ut.
 
Här är några schyssta bilder från Kalaset. 
 
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

I missed you so much ... gaaahhh, but yesterday I was away all day and did not update, Sorry!

Yesterday I was at my wonderful siss (sister), she's just so gryyym! She had baked them most awesomaste cakes & I just love cakes / cookies. For it was her birthday, everyone sang to her and she was so happy, I just love to see her like that happy / Happy.

As usual, I love when you readers just spread myself on fejjan, all love to you. LÖVE YOU <3
Like my Facebookpage; www.facebook.com/WenzaBlogg 

Here are some awesome pictures from the Festival.

 

 
En kladdkaka, den var specialgjord med lowfat, så tydligen hur mycket man än åt av den så behövde man inte tänka på vikten. Shiiit min PT ringde igår och sa att jag inte fick gå på kalaset, men sen så berättade jag om detta lowfat-kalaset och han bara älskade att jag skulle gå! 

På kvällen grillade vi, guuuuuud så gott. Jag bara älskar att grilla, gör inte ni det? Jag åt den som ni ser ligger trea i högen, den var tydligen specialgjord för just mig! Den hade sånt här lowfat, min siss vet att jag tränar mycket så hon vet vad jag gillar, I LOVE YOU SISS! 
 
 
Älskar att grilla på vår nya grill! Det blev så himla gott!! MUMS. 
 
 

Till köttet hade vi inga kolhydrater. För detta är "No carbohydrates" - potatisar. Jag bara älskar dom, dom finns på knutpunkten i helsingborg. Tydligen kan man beställa dom på nätet nu också.. Måste bara checka in det asså. 
 
Självklart hade vi massor med Grönsaker/Veggies till det. Dessa gick hela familjen ihop och plockade i my Siss stora fina trädgård. Alla bara skrattade och vi hade det så underbart. JAG BARA ÄLSKAR DET:) 
 
 
Vad älskar ni läsare att äta? 

 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela